ترشی بادمجان خشک کویری
خشک کردن بادمجان
بادمجان های قلمی ویا لامپی ریزبا پوست سالم یک برش در طول تا نزدیکی های سر بادمجان بزنین ( بادمجان نباید از هم باز بشه)
بعد از گرفتن تلخی بادمجان ها با آب نمک(به مدت چهار ساعت) آنها رو به مدت ده دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکش کنین.
بعد از این کار باید آنها رو روی طناب آویزان کنیم تا خشک بشن.
چه مدت طول میکشه بادمجان خشک شده آماده بشه به نوع آفتاب شهرتون بستگی مستقیم داره.
از ۳ روز تا ۱۰ روزممکنه متفاوت باشه … در شهرهای کویری زودتر و در شهرهای دیگه دیرتر.( از فر و میوه خشک کن استفاده کنین.)
تحلیل با چهار عمل اصلی راحت وروان است .لبگزه از گزیدن لب با دندان به نشانه ی پشیمانی؛ یا به منظور اشاره به کسی برای دعوت او به سکوت.وقتی که به سهمی بدهی لبگزه ای را در تعرفه ی سود تو لبخند به چند است! با اجازه ی مرحوم منزوی .....
آخرین مطلب
پیوندهای روزانه
پیوندها
- بولتن رهاورد
- بورسان
- آموزشی -کتابخانه بورس
- دراک
- مفید تریدر
- اخبار معدنی وفلزی
- توان تحلیل-بورس
- اموزش اکسل
- اخبار بازارسرمابه ایران
- مگ ایران
- قیمت مواد -بورس کالا
- متانول ومواد شیمیایی وپتروشیمی-نمودار
- قیمت اوره وسولفات آمونیم
- متاتول - نمودارقیمت
- بورس جهانی
- کیتکو
- قیمت رمز ارز
- مسابقات برنامه نویسی بیان
- ارز سنا
- ارز -قیمت جهانی روزانه
- وبلاگ رسمی شرکت بیان
- امار تجارت ایران
- امار صادرات جهانی اکسل
- امار جهانی مواد سیمیایی و..
- امار اطلس تجارت ومصرف جهانی
- یو ان امار
- امار امونیم سولفات تریدینگ
- اموزش مصرف کود
- تولیدمواد شیمیایی چین
- صندوق بیان
- استادان علیه تقلب
- تجارت جهانی
- انجمن مهندس وساخت ایران
- تحلیل روزانه اقتصاد
- ثبت دامنه ایرانی
- امار مصرف -بانک جهانی
- انرژی سپاهان
- سوخت واحتراق
- مرکزمطالعات زنجیره ارزش
- وبسایت تخصصی اوره وامونیاک فنی
- ای اف اس سمینارکود شیمیایی
- هلدینگ انرژی سپهر
- وبسایت اوره وامونیاک
- پروسس اخبار
- کتاب ابی شریف