خشک کردن بادمجان
بادمجان های قلمی ویا لامپی ریزبا پوست سالم یک برش در طول تا نزدیکی های سر بادمجان بزنین ( بادمجان نباید از هم باز بشه)
بعد از گرفتن تلخی بادمجان ها با آب نمک(به مدت چهار ساعت) آنها رو به مدت ده دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکش کنین.
بعد از این کار باید آنها رو روی طناب آویزان کنیم تا خشک بشن.
چه مدت طول میکشه بادمجان خشک شده آماده بشه به نوع آفتاب شهرتون بستگی مستقیم داره.
از ۳ روز تا ۱۰ روزممکنه متفاوت باشه … در شهرهای کویری زودتر و در شهرهای دیگه دیرتر.( از فر و میوه خشک کن استفاده کنین.)
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.