ترشی بادمجان خشک کویری

ترشی بادمجان خشک کویری

خشک کردن بادمجان

بادمجان های قلمی ویا لامپی ریزبا پوست سالم  یک برش در طول تا نزدیکی های سر بادمجان بزنین ( بادمجان نباید از هم باز بشه)

بعد از گرفتن تلخی بادمجان ها با آب نمک(به مدت چهار ساعت) آنها رو به مدت ده دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکش کنین.

بعد از این کار باید آنها رو روی طناب آویزان کنیم تا خشک بشن.

چه مدت طول میکشه بادمجان خشک شده آماده بشه به نوع آفتاب شهرتون بستگی مستقیم داره.

از ۳ روز تا ۱۰ روزممکنه متفاوت باشه … در شهرهای کویری زودتر و در شهرهای دیگه دیرتر.( از فر و میوه خشک کن استفاده کنین.)

۰ ۰ ۰ دیدگاه

دیدگاه‌ها

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

تحلیل با چهار عمل اصلی راحت وروان است .لبگزه از گزیدن لب با دندان به نشانه ی پشیمانی؛ یا به منظور اشاره به کسی برای دعوت او به سکوت.وقتی که به سهمی بدهی لبگزه ای را در تعرفه ی سود تو لبخند به چند است! با اجازه ی مرحوم منزوی .....

آخرین مطلب
پیوندهای روزانه
پیوندها
بایگانی